Origineel kerstpakket Wat houdt dat in, zo een wijnpakket? Goede koffie wordt gewaardeerd Problemen met inpakken?

Is een kerstpakket iets voor mij?

Een kerstpakket is cadeau van de werkgever aan zijn medewerkers, als blijk van waardering voor het gedane werk van afgelopen jaar. De inhoud van deze pakketten is zeer divers. In Nederland is het bijna traditie getrouw dat een werkgever een kerstpakket geeft, ook Engeland zet de traditie voort. Een van de betere leveranciers in deze branche is Kerstpakketten idee. Een kerstpakket kan echter in vele verschillende vormen worden gegeven. Zo is het mogelijk om cadeaubonnen te geven, of om het personeel zelf te laten kiezen uit een speciaal boekje waaruit ze dan voor een bepaald bedrag mogen bestellen.

De inhoud van een mooi kerstpakket

De basis van kerstpakketten is meestal een doos, koffer, tas of mand. Deze wordt leuk verpakt en voorzien van de leukste producten: zowel eetbaar als non food items. Vaak is er één item dat centraal staat bij het kerstpakket. Dit is meestal een non-food item zoals een gourmetstelletje, een chocoladefondue set, een tosti ijzer of iets in die trant. U kunt er ook voor kiezen om de ander zelf een pakket samen te laten stellen of te trakteren op een leuk uitje of een lekker en gezellig diner.

Waarom zou ik een kerstpakket geven?

Het aantal kerstpakketten, dat cadeau gegeven werd in 2014 is, mede vanwege de crisis, teruggelopen. Er wordt minder uitgegeven per pakket of er wordt geen geleverd. Wij adviseren onze klanten wel om altijd een presentje te geven aan de medewerkers. Juist voor de extra blijk van waardering. Wanneer de medewerkers in de gaten krijgen dat ze worden gewaardeerd, zijn ze veelal ook bereidt om bijvoorbeeld over te werken wanneer dit noodzakelijk is, of om nét die extra mile te gaan voor u als baas. Tot slot nog enkele tips waar u mooie en originele kerstpakketten online kunt uitzoeken:

  • Alle informatie over kerstpakketten en de belasting is te lezen op Kerstpakketten.info. Kerstpakketten moeten aan bepaalde regels voldoen om in aanmerking te komen voor belasting aftrek.
  • De professional in kerstpakketten is de webshop van Kerstpakketten.pro. Kies via deze kerstpakket webshop uit honderden originele kerstpakketten en bestel online!