Origineel kerstpakket Goede koffie wordt gewaardeerd Kerstpakket voor mannen Ondermode kado geven

Geef eens een tablet cadeau!?

Een tablet is een soort platte computer met een touch screen. Het is een veelzijdig apparaat met diverse mogelijkheden, vooral met de grote hoeveelheid apps die (veelal gratis) gedownload kunnen worden. Het klinkt als een duur cadeau, het geven van een tablet aan de ander. Maar dit cadeau wordt steeds populairder. Tijdens de feestdagen zijn in 2013 aanzienlijk meer tablets cadeau gegeven dan vorige jaren. Voorheen waren tablets een dure luxe product, maar door de grote concurrentie zijn er steeds meer merken met een tablet op de markt gekomen. Hierdoor is het nu veel gemakkelijker (en goedkoper) om een tablet cadeau te doen.

Waarom een tablet?

Tablets zijn door prijsverlagingen voor een breder publiek toegankelijk geworden. De iPad was ooit een van de eerste en daarnaast ook het bekendste tablet dat op de markt te vinden was. Samsung kwam snel met een goede concurrent, namelijk de Galaxy Tab. Daarna kwamen ook kleinere merken met tablets. Nu zijn er talloze tablets op de markt, elke met eigen apps en toepassingen, en er is er een te vinden in praktisch elke prijsklasse.  Een tablet is een multi functioneel cadeau waar de ontvanger jaren lang plezier van gaat hebben. Daarnaast is het een leuke gadget om te hebben.

Accessoires voor tablets

Heeft de jarige reeds een tablet en wilt u een leuk geschenk kopen dat wellicht aansluit bij dit hi-tech apparaat? Dan is het wellicht mogelijk om te kiezen voor een goede tablet cover of tablet sleeve. Ook een toetsenbord of standaard is wellicht een goed idee. Heeft de ontvanger van het cadeau een iPad? Dan is een iTunes kaart ook een goed idee. Hierop kunt u een bedrag laten zetten dat de ontvanger van het cadeau vervolgens kan gebruiken om betaalde apps te kopen. Dit is altijd een leuk geschenkje.