Is een kerstpakket iets voor mij? Origineel kerstpakket Problemen met inpakken? Wat houdt dat in, zo een wijnpakket?

Geef een parfum cadeau

Een lekker luchtje wordt altijd gewaardeerd door de ontvanger. Kies voor een losse fles of geef een geschenkset. Deze zijn veelal aangevuld met douchegel, shampoo, deodorant of een lotion. Parfums zijn uiterst geschikt als beloning, waardering of als geschenk. Daarnaast zijn er diverse prijsklassen waarin een parfum gekocht kan worden. Voor twee tientjes is er al een geurtje te verkrijgen, maar wanneer u een wat luxer parfum wilt kopen, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Geuren voor haar

Opzoek naar een verleidelijke geur voor haar? Wij helpen u bij het vinden van de juiste geur, zodat u de spijker op zijn kop slaat. Een vrouw waardeert een lekkere geur en vindt het belangrijk om lekker te ruiken. De merken die populair zijn onder de vrouwen zijn erg persoonlijk. Een van de bekendste vrouwengeuren van het moment is absoluut Paco Rabanne : Lady Million. Deze geur is krachtig maar tevens geschikt voor alledag. Daarnaast is het flesje, in de vorm van een gouden diamant, een waar genot voor het oog. Het is dus niet alleen een lekker geurtje, maar het is ook een mooie aanvulling op de beautytafel van de dame in kwestie.

Geuren voor hem

Ook voor mannen mag een lekkere geur niet ontbreken. Het is belangrijk om een geurtje te kiezen dat past bij de persoonlijkheid van de gebruiker. De ultieme mannengeur die door élke man wordt gewaardeerd is nog altijd Hugo Boss : Boss Bottled. Ook Boss Orange van hetzelfde merk is een absolute topper. Verder is Paco Rabanne : 1 Million een aanrader. Ook deze geur zit overigens in een opvallende en mooie flacon, namelijk in een goudstaaf.

Uzelf veilig stellen?

Bent u toch niet 100% zeker welke geur u moet geven? Dat is logisch, want een geurtje is zeer persoonlijk. Geef dan een cadeaubon, zo kan de ontvanger zelf een lekkere parfum geur uitkiezen en heeft u toch aan diegene gedacht. Dit kan voor zowel bij een stenen parfumerie als bij een online parfumerie ingewisseld worden voor dames en heren parfum.